recenzii

recenzii

Rated 5 out of 5

Cu ei am ocazia sa cumpar lucruri care acei producatori si vanzatori din state nu le trimit in Romania. Plus chiar si restul pentru ca viteza de transport a lui APLUS bate DHL sau UPS

Acest serviciu ma ajuta enorm si le multumesc !

Avatar for Alin Daniel H.
Alin Daniel H.
Rated 5 out of 5

Echipajul este experimentat și experiență.

A durat doar câteva minute pentru a completa formularele etc.

Neprețuit!

Avatar for Radu Danau
Radu Danau
Rated 5 out of 5

Cu adevărat cel mai fiabil și rapid mod de a expedia pachete de toate dimensiunile în România. Am trimis câteva mici familiei și sunt livrate direct la reședință. Nu ezitați să le folosiți! De asemenea, estimatorul de costuri este foarte precis – dacă nu locuiți în apropiere de Wooside NY, atunci pur și simplu trimiteți pachetul la adresa lor și ei se ocupă de restul.

Avatar for Ana Ilinca Berea
Ana Ilinca Berea
Rated 5 out of 5

Absolut grozav. Le-am folosit deja de două ori pentru a expedia articole în România și de ambele ori coletul a ajuns în 4-5 zile. Super profesionist și fără probleme. Recomand cu căldură Aplus Shipping!

Avatar for Alex Manitiu
Alex Manitiu
Rated 5 out of 5

Recomand

Avatar for Vlad
Vlad
Rated 5 out of 5

am trimis cel puțin 10 pachete,toate au ajuns la destinație la timpul stabilit.angajații sunt mereu super profesionali și prietenoși,

Avatar for Eduart
Eduart
Rated 5 out of 5

Servicii avantajoase, transparenta si seriozitate!

Putin sceptic la inceput insa finalul a fost pe cinste!

Cu siguranta voi reveni si voi recomanda prietenilor fani produse U.S. 😀

Avatar for Cioco Alex
Cioco Alex

review

Conditii de livrare

 • Pentru repatriere conform Ordonantei 59 din 2003 se pot introduce bunurile personale in scutire vamala.

 • Persoana care isi schimba resedinta trebuie sa fi avut resedinta legal in strainatate cel putin 12 luni.

 • Simplul mers in strainatate in scop turistic si ramanerea acolo in mod ilegal pe o perioada de 12 luni nu acorda drept de scutire vamala.

 • Faptul ca o persoana a avut resedinta in strainatate timp de cel putin 12 luni se certifica de catre:

  – Ministerul Afacerilor Externe prin adeverinta de repatriere pentru cetatenii altor tari care isi schimba cetatenia in cea romana si pentru personalul roman trimis in misiune in strainatate;

  – Ministerul Administratiei si Internelor din Romania pentru cei care isi stabilesc domiciliul in Romania.

 • Perioada de timp in care pot introduce in Romania bunurile pentru repatriere este de 12 luni incepand cu data stabilirii domiciliului sau resedintei , dupa caz, pe teritoriul Romaniei.

 • Bunurile pot fi introduse prin mai multe expedieri, de fiecare data prezentand documentele de repatriere.

 • Introducerea bunurilor se face pe baza unui angajament scris privind intentia dvs. de a va stabili efectiv intr-un termen de 6 luni in Romania. Ministerul Afacerilor Externe sau Ministerul Administratiei si Internelor din Romania isi vor da acordul in acest sens iar dvs veti depune o garantie financiara in favoarea Biroului Vamal de destinatie,pentru bunurile introduse. Dupa obtinerea documentelor de repatriere in original, garantia va va fi restituita.

 • Daca pana ajunge containerul cu bunurile dvs- ati primit de la Ministerul Administratiei si Internelor din Romania documetele necesare scutirii vamale- nu trebuie sa prezentati garantia vamala.

 • Autovehiculul personal se poate introduce in tara in scutire vamala, cu conditia ca autovehicolele sa nu aiba destinatie comerciala, deci nu se pot aduce in scutire de taxe vamale: camioane remorci autobuze, macarale, vidanjere etc.

 • Se pot importa in scutire autovehicole oricat de vechi, singura problema care se ridica este posibilitatea inmatricularii lor (conform normelor de poluare Euro3). Ar fi bine sa se efectueze verificarea documentelor in copie anterior transportului la Registrul Auto Roman.

 • Verificarea la Registrul Auto Roman sau la serviciul de Inmatriculari trebuie facut de catre persoana care intentioneaza sa trimita masina in Romania.

 • Legislatia vamala nu face referire la nr de autovehicule care intra in scutire.

 • Carnetele de conducere din Statele Unite sau Canada sunt valabile in Romania, insa dupa repatriere vor trebui preschimbate cu unele romanesti.

 • Puteti merge cu numerele canadiene sau americane pina cand expira inregistrarea dupa care va trebui sa inregistrati masina in tara unde va aflati. Pentru a putea circula va trebui sa aveti asigurare valabila pentru masina dvs.

 • Sculele si echipamentele in scutire prin repatriere sunt considerate cazuri particulare ce pot sa apara in momentul in care o persoana care se repatriaza vrea sa-si aduca in Romania scule si echipamente detinute in strainatate. Aici trebuie analizata situatia fiecarui bun pentru a vedea in ce masura poate beneficia de scutire.

 • Pe baza copiei dupa pasaport, a vizei de plecare si a adeverintei de la finante, din care sa rezulte ca nu aveti datorii fata de stat, se pot trimite orice bunuri personale catre destinatia aleasa de dvs.

 • Pentru detalii suplimentare, repatrieri expedieri full container, va rugam sa ne contactati.


Contactati-ne pentru detalii.

Telefon: 718‑729‑2402 | 718‑729‑1347 | 732‑668‑7600

E-mail:  info@aplusshippinginc.com

 

Deschide WhatsApp
1
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cum vă putem ajuta?

Ne scrieți direct pe WhatsApp!